Link Exchange.

1. Sekiranya anda berminat untuk melakukan link atau banner exchange.Sila letakkan banner atau link SyamZone™ di blog anda.

2. Sila tinggalkan komen dan backlink anda di bawah sekiranya anda sudah meletakkan link atau banner SyamZone™.

3. Anda juga boleh menggunakan Mister Linky untuk meninggalkan link.

4. Untuk menggunakan Mister Linky, klik pada badge Mister Linky di bawah dan tinggalkan nama dan link blog anda.

SyamZone™ Friends.

31 comments:

Budak Ampang said...

Salam...:D

Melayu Yang Boleh said...

Thanks aku dah apply tips ko...dan aku dah letak kat blog aku dekat salam perkenalan...sekali lagi terima kaseh

muhammad fakhruddin said...

Assalamualaikum syam,
url Tanya Ustaz tu ada silap ckit...
url yg betulnya tanya-ustaz.blogspot.com
salam ukhuwah ^_^

souledge said...

salam syam,aku da letak banner ko kt blog aku..salam perkenalan..truskan tips2 yg best dari anda..

SyamZone™ said...

Waalaikummussalam, link semua telah di pasang.

taqi5007 said...

Salam Sham..ok..dah letak Link bro kat blog aku..nnti,jangan lupa letak link aku k..nice blog!!!!

din3187 said...

salam perkenalan..

"Jom Bersama Saya"

http://din3187.blogspot.com

akuribena said...

salam juga...

adzrollz said...

salam bro, aku dh link kn blog bro
tq

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

banner telah dicilok

haru said...

already add your banner..please add my banner too.

thanks :)

http://thebloggersunited.blogspot.com/2009/06/exchange-link-for-free.html

zuarxpdc said...

salam bro..nak link exchange..sy dh letak link blog ni kt blog sy..:-)

www.zuarxpdc.blogspot.com

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

aisumi datang! ^_^ nk exchange link boley?

Mr Daha said...

Bro, camne nak buat SyamZone™ Friends link box yang kat atas tu ye?

SyamZone™ said...

@Mr Daha : Nnti sy akan buat entri psl tu...

Mr Daha said...

Salam bro... aku dah add link ko kat blog aku.. link to me back k. :)

thanks!

SyamZone™ said...

@Mr Daha : Sila rujuk di http://syamzone.blogspot.com/2009/05/membuat-friends-list.html untuk membuat SyamZone™ Friends list.

mIdI & sUe said...

dah letak dah banner kat www.msueroomz.blogspot.com

mIdI & sUe said...

selamat maju jaya kepada rakan-rakan bloggerku
..jom skodeng blog MsueRoomz di www.msueroomz.blogspot.com

mIdI & sUe said...

thank ye ShamZone ..JOM ATR FOLLOW BLOG MSUEROOMZ
www.msueroomz.blogspot.com

zam said...

mintak admin bertukar link dengan saya
http://slamberz.blogspot.com/

mohdisa said...

teman punya link takda ke? hehe

QYLA AQURA SHOPPE said...

awknye link sy da add da kt blog sy...jgn lpe http://qylashoppe.blogspot.com

mie said...

jom exchange link...

http://www.mietos.blogspot.com/

L@n@ said...

salam .. jom exchange banner..lana dah letak banner blog ini kat blog lana.. tq

eiffel said...

salam...tp kte xde banner.. T.T
tp kte da ltkkn syam nyer banner

p/s :: usha2 r

Affan Ruslan said...

Salam bro.
Aku da letak link ko.
www.affanruslan.com

kikimin closet said...

dah letak banner awak kat blog saya.tlg ltk banner saya jgk ye..

http://kikimincloset.blogspot.com

tq..

Dawa said...

cantik banner ni. saya dh ltk banner bro kat linkxhange ER :)

http://ekspresiruang.blogspot.com/

sj_zai said...

salam.dh taruk link blog

vieri azzurri said...

Banner udah saya pasang bro..
silahkan cek http://demonztrick.blogspot.com/2011/09/link-exchange.html

tolong pasang banner saya juga yaa..

tq

Post a Comment